ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ο Αντωνης ο βαρκαρης ο σερετης..


Κινηση ανεξαρτητων πολιτων


Τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα...


Eνδιαφερουσες συναντησεις στην Ελευσινα..

Εντελως τυχαια γιναμε μαρτυρες συναντησης δυο πολιτικων πλευρων σε γνωστο καφε της Ελευσινας.
Εμεις ως blogg κινουμαστε παντου και δεν μας ξεφευγει τιποτα.Παρακολουθωντας απο μακρια παρατηρησαμε οτι το κλιμα ηταν εγκαρδιο και φακελλοι ανοιγαν και κλεινοντουσαν.

Εμεις εχουμε ομως διαφορετικη αποψη.Καλες ειναι οι οποιεσδηποτε συνεργασιες μονο ομως οταν αποσκοπουν σε θετικες κινησεις και ναναι πανω απο τα τραπεζια.
Κριτικη θα κανουμε ανοιχτα αλλα και τα θετικα θα τα στηριξουμε με περισσοτερο παθος.Σιγουρα ομως καθε προσπαθεια που στοχο εχει να βαζει τρικλοποδιες εμεις θα την αποκηρρυσουμε.Καθε τρικλοποδια ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Τα λαθη και οι παραλειψεις δεν μπορουν να καταλογιζονται σε προσωπικο επιπεδο αλλα συνολικα σε μια ομαδα.Ειναι αδικο και κιτρινισμος να κανεις τετοιου ειδους κριτικες.Ειδικα σε ανθρωπους που δεν εχουν δωσει τετοιο δικαιωμα.






Αντε να δουμε τελικα ποιους θα στειλουν στον εισαγγελεα..

Εχουν ολοι τους απιστευτη πλακα.Παλευουν εδω και μερες κατω απο τα τραπεζια..πισω απο ντουλλαπες,μεσω τηλεφωνικων συρματων.συναντησεις επισυναντησεων σε σπιτια για να βρουν ακρη τα δυο κομματα ποιους θα στειλουν σττον εισαγγελεα για τα σκανδαλα της Σιμενς.του ΟΤΕ.του  ΟΣΕ.για τα Πατριοτ.για τα G41.
Ενω ολοι μαζι επρεπε να πανε στον κορυδαλλο να σαπισουν και να το βουλωσουν κανουν τωρα και τις αναλογες παγαποντιες τους για να την βγαλουν καθαρη.

Πρωτ απ ολα μεσα επρεπε ναμπαιναν ολοι οι πρωην πρωθυπουργοι και κατα δευτερο λογο ολοι οι υπουργοι και υφυπουργοι.Τι σημαινει μονο οι αμεσα εμπλεκομενοι??Αυτοι που συμμετειχαν στις κυβερνησεις και καναν της παπιες για να μην πω τις που...ες και σημερα κυβερνουν και λενε και τον κοσμο κοπριτες και χρεωνουν τα κλοπιμαια τους στον κοσμακη δεν πρεπει να πανε κορυδαλλο??

Φαγωθηκαν τα λεφτα των ασφαλιστικων ταμειων απο τους μεν στο χρηματιστηριο και απο τους δε στα ομολογα και σημερα ο Λοβερδος ο σοσιαλιστης που συμμετειχε και στην τοτε κυβερνηση κανει την γκαμηλα.
Πηρε ο τσουκατος το ενα εκατομυριακη και τοχωσε στα ταμεια του ΠΑΣΟΚ και σημερα ολοι αυτοι που ηταν και τοτε στα ποστα κανουν τους υπερανω πασης υποψιας.
Μην τα πουμε ολα εδω διοτι ειναι γνωστα.
Η αριστερα τωρα πρεπει να φυγει απο αυτη την διαδικασια και να βγει στους δρομους με τον λαο και να απαιτουμε την φυλακιση ολων.

Να δεις κοσμο να δεις παλμο να δεις πως θα την κανουν ολοι οι παπαρηδες απο την χωρα να μας αφησουν ησυχους.Τοτε και μονο αυτη η χωρα θαχει μελλον.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Απαντησεις που πρεπει να δοθουν σε ορισμενους..

Απο την ημερα που εφυγα απο την προεδρια του Πανελευσινιακου και αποφασισα να εμπλακω με την ομαδα του Ελευσινιακου εχουν βγει ορισμενοι(ευτυχως πολυ λιγοι)και λενε τα δικα τους.
Τι λενε??
1.Ο Φωταρας θελει παντα ναναι στην επικαιροτητα
2.Ο Φωταρας κανει οτι κανει διοτι θελει να πολιτευτει καποια στιγμη!!!!!!!!!!!!
3.Ο Φωταρας μεσω των ομαδων επιδιωκει αλλους σκοπους(γενικως και αοριστως βεβαια..αλλα σηκωνοντας σκονη ολο και κατι θα μεινει)
4.Το τελευταιο που ακουσα ειναι και το πιο ωραιο..οτι πλασσαρω πλεον τα συμφεροντα των Αγγελοπουλαιων στην περιοχη.
5.Γιατι δεν ιδρυει εναν πολιτιστικο συλλογο αλλα θελει να κανει πολιτιστικες εκδηλωσεις μεσω ενος αθλητικου συλλογου??

Ακουσα και αλλα που ειλικρινα δεν μπαινω στον κοπο να τα αναφερω διοτι με σιχαματα δεν εμπλεκομαι διοτι οταν τα ακουμπας λερωνεσαι και εσυ ο ιδιος.

Να απαντησω λοιπον αν και δεν πολυ αξιζει να μπω σε αυτη την διαδικασια διοτι η απαντηση θα ειναι το ιδιο το εργο που θα εξελιχθει μακροπροθεσμα στην περιοχη.

1.Εαν ηθελα να ημουν στην επικαιροτητα μπορουσα καλλιστα να εμενα στον πανελευσινιακο και ειδικα στις ακαδημιες που εγω τις εφτιαξα με κοπο και πολυ χρημα αρχικα και να καρπωνομαι αυτο χωρις να ματωνω οικονομικα πλεον.
Θα μπορουσα επισης με πολλους αλλους τροπους να συμμετασχω σε διαφορους αλλους πολιτιστικους συλλογους κυριως και να ημουν παντου και παντα μεσα.
Θα ειχα μαλιστα ενα υπεροχο βιογραφικο που θα το πλασαρα τελεια στην κοινωνια της περιοχης και θα ημουν και εγω ενας ευηποληπτος πολιτης της περιοχης.

2.Εαν ηθελα λοιπον να πολιτευτω θα εκανα ολα τα παραπανω και δεν ηταν αναγκη να ξαναρχισω απο την αρχη.
Επειδη ομως δεν προκειται να πολιτευτω διοτι το σπορ αυτο δεν μου αρεσει(οχι διοτι φοβαμαι να κρινομαι αλλα διοτι επαγγελματικα κανω αλλη δουλεια)δηλωνω κατηγορηματικα οτι πολιτικες θεσεις εχω αλλα δεν εχω ορεξη καμμια ορεξη να γινω πολιτικο προσωπο.

3.Στο τριτο σκελος των κατηγοριων δεν απαντω διοτι ας αποσαφηνισουν οι εν λογω κυριοι τι ακριβως εννουν και ας τους απαντησω.

4.Συμφεροντα εγω δεν προωθω κανενος και ουτε προκειται να το κανω ποτε.Απλα θεωρω οτι ολοι
οσοι σε αυτη την περιοχη εχουν τις ζημιογονες για το περιβαλλον και κατα συνεπεια τους κατοικους της περιοχης επιχειρησεις τους οφειλουν ανταποδωτικα και μονο να προσφερουν σε καθε υγιη προσπαθεια.
Αλλωστε εγω απο το μπλογκ αυτο που συμμετεχω ολες τις επιχειρησεις κατα καιρους τις εχουμε περασει γενιες δεκα τεσσερις και που εισαι ακομη...

5.γιατι δεν κανω εναν πολτιστικο συλλογο??Τι να πω εδω??
 Ας το καταλαβουν ολοι τους λοιπον οτι το ποδοσφαιρο ειναι κομματι του πολιτισμου.Δεν ειναι κατι εξω απο αυτο.Δυστυχως ομως ολοι παραγοντες που εμπλεχτηκαν με αυτο το οδηγησαν εξω απο αυτο τον χωρο.
Ειδικωτερα δε οταν εχεις μικρα πλασματακια(παιδακια)στα χερια σου οφειλεις πολλες χιλιαδες φορες περισσοτερο να τους δωσεις πολλα αλλα ερεθισματα εκτος του να κλωτσουν ενα τοπι μονο.
<<Νους υγιης εν σωματι υγιη>>....<<ευ αγωνιζεσθε>> δυο πολυ σημαντικα αποφθεγματα, πανω στα οποια στηθηκε ο αθλητισμος στην Αρχαια Ελλαδα, και γι αυτο μεγαλουργησε πολιτιστικα γενικως η Ελλαδα οφειλουμε ολοι οσοι ασχολουνται με τον αθλητισμο να τα εχουν υπ οψη τους.Οταν επικαλουμαστε τον πολιτισμο εκεινη την εποχη οφειλουμε να τον γνωριζουμε και να τον αναπαραγαγουμε και εμεις οι ιδιοι σε ολους τομεις βεβαια που ενεργοποιουμαστε.
Ειδαλλως μην εχουμε απαιτησεις απο τα παιδια μας μετα π.χ. να μην ντοπαρονται διοτι εμεις τους οδηγουμε εκει με τις συγχρονες λογικες που μα διεπουν.

Γιατι εφυγα απο τον πανελευσινιακο??
Λεω εφυγα διοτι στην παρουσα φαση εγω το επελεξα και δεν με εδιωξε κανενας.Εφυγα διοτι ηθελα να
ησυχασω απο το περιβαλλον που θεωρω οτι μονο κακο κανει χρονια τωρα στην ομαδα αυτη.
--Ολοι τους εχουν αποψη χωρις βεβαια να βαζουν το χερι τους στην τσεπη.
--Πολλοι μαλιστα θελουν να επιβαλλουν τις αποψεις τους χωρις να φαινονται πουθενα.Αν θελετε να ειστε στο παρασκηνιο πρωτοι βγειτε καποια στιγμη και μπροστα.Δεν ειναι κακο.Αλλωστε πλεον ο κοσμος σας ξερει οτι σας αρεσει το χομπυ αυτο.Να κανετε το κουμαντο και να καρπωνεστε επιτυχιες και να την κανετε μολις μυριζεστε αποτυχιες.
--Ολοι τους εχουν καποιους σκοπους που εγω διαφωνω πληρως και δυστυχως εκει δεν μπορω να περασω πληρως αυτα που εγω θελω.Αλλοι να παει οπωσδηποτε η ομαδα ψηλα σε κατηγοριες χωρις να κοιτουν ολο το οικοδομημα και εαν παραγετε εργο σε αυτο.Μαλιστα τοσο απλα καποιος κυριος μας αποκαλεσε και τσιρκο.Εγω βεβαια την μαιμου δεν την εχω κανει και ουτε προκειται να την κανω οπως
πολλοι αλλοι κωλοτουμπες.
Αλλοι κοιτουν μεσω της ομαδας πως να πλασσαριστουν κοινωνικα με ηλιθιες φιλοδοξιες.Αλλοι κοιτουν πως θα παιξουν τα παιδακια τους μπαλλα στην ομαδα αυτη.
Σε ολους αυτους ομως εγω ημουν υποχρεωμενος να απολογουμουν ειτε μεσω γενικης συνελευσης ειτε μεσω μομφων καθε λιγο και λιγακι.
Εγω λοιπον που πληρωνα τοσα χρονια οφειλα σε ολους αυτους τους τσαμπατζηδες αλλα ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΑΡΕΣ!!!!Ε!!!!!!!!να δινω εξηγησεις.
Οχι παλληκαρια μου.Δεν γινεται ετσι το κολπο.Εγω εφυγα και σας αφησα πρωτη την ομαδα..ακαδημιες με παιδια πολλα και καταξιωμενες πλεον στην περιοχη.Στο χερι σας ειναι να πατε ενα-δυο και πολλα παραπανω βηματα μπροστα το οικοδομημα.
Αφηστε ησυχο εμενα ομως να κανω πλεον αυτο που θελω εγω.
Ο Γιωργος ο Καπουας μου δινει την δυνατοτητα εν λευκω μαζι με πολλες φιλες και φιλους μου να τρεξουμε αυτο που θελουμε.Τον ευχαριστω ιδιαιτερα τον Γιωργο.
Θ α κανουμε λοιπον πολλα και το υποσχομαστε αυτο σε ολους τους τομεις και τσιρκο εαν θελουμε θα λεμε εμεις οι ιδιοι τον εαυτο μας.
Μομφες παλι με SMS και τηλεγραφηματα δεν προκειται να κανουμε διοτι δεν θα υπαρχει λογος.

Σας καλουμε λοιπον να στηριξετε το ξεκινημα μας με την εκδηλωση στο αμφιθεατρο του Εργατικου Κεντρου Ελευσινας οπου η Παραμυθοχωρα(θεατρο κουκλας)δωρεαν για ολα τα παιδια των δημοτικων Ελευσινας--Μαγουλας  καθως και της Φωλιας Ελευσινας θα δωσει την παρασταση <<Η μηλια>>.
Θα επακολουθησουν και πολλες αλλες τετοιες εκδηλωσεις.Πολυ συντομα θα ξεκινησουν και οι ακαδημιες του συλλογου που ολοι σας θα ενημερωθειτε.
Θελουμε να μας εμπιστευθειτε τα παιδια σας.Σε αυτη την δυσκολη εποχη που περναμε ολοι μας οφειλουμε τα παιδια να τα προσεξουμε ιδιαιτερα.Να τους δωσουμε κινητρα και πανω απ ολα παιδεια με την ευρυτερη εννοια.Το πως ενας ανθρωπος θα αντιδρα και θα συμπεριφερετε στην ζωη του εξαρτατε απο την ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ που αποκτα ομως στην παιδικη και εφηβικη ηλικια του κυριως.
Και η κουλτουρα δυστυχως δεν δινετε ουτε στα θρανια των σχολειων ουτε απο τους θεσμους της πολιτειας.

   Καλλοι επιστημονες υπαρχουν αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και καλλοι ανθρωποι..καλλοι αθλητες υπαρχουν αυτο δεν σημαινει οτι δεν ντοπαρονται..πολλοι πολιτικοι υπαρχουν αυτο δεν σημαινει οτι ειναι καθαροι..

Εμπιστευθειτε την νεα προσπαθεια και στηριξτε την με την παρουσια σας και την βοηθεια σας σε ολα τα επιπεδα..

                        

                                                                                ΦΩΤΑΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Νικος Μελετιου..Δημαρχος Ασπροπυργου

Δημαρχε βγες μπροστα τωρα.Μαγκια σου να χτυπησεις την πολιτικη αυτη που εφαρμοζετε και να ξερεις οτι εχεις ολο τον κοσμο του λεκανοπεδιου μαζι σου.

Αυτο ισχυει και για ολους εννοειτε τους Δημαρχους.

Απλα ο Νικος ο Μελετιου ηταν αυτος που ειπε μεχρι σημερα οτι αυτη η πολιτικη πρεπει να σαρωθει.
Κανε την αρχη λοιπον και εμεις θα σε στηριξουμε.

Mικης Θεοδωρακης...

Σφοδρη επιθεση κατα της κυβερνησης εξαπελυσε ο Μικης στην εκδηλωση που διοργανωσαν σε κεντρικο θεατρο της Αθηνας δεκαδες επιστημονικοι φορεις.

Και τι δεν ειπε...

Αποκαλεσε τον γιωργακη χειροτερο και απο τον Μεταξα.
Προτεινε να στηθει στην πλατεια Συνταγματος μια μαρμαρινη επιγραφη με τα ονοματεπωνυμα ολων οσων ψηφισαν το μνημονιο που το αποκαλεσε μεσαιωνικο νομο γραμμενο.Μαλιστα τα ονοματεπωνυμα ειπε να ειναι γραμμενα με μαυρα γραμματα και η πλακα να ονομαστει η ΣΤΗΛΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.
Ειπε επισης οτι αυτοι που κυβερνουν σημερα αντιπροσωπευουν πλεον μια μικρη μειοψηφια και εξεφρασε την πεποιθεση οτι μπαινουν τα θεμελια ωστε η σιωπηλη και διασπαρτη πλειοψηφια των ανεξαρτητων πολιτων να μπορεσει να εκφραστει συλλογικα και τοτε θα δουμε ποιος θα γελασει τελευταιος.
Ζητησε αμεσα να εξαλειφθουν απο το μνημονιο οι οροι που θιγουν την εθνικη ανεξαρτησια και τα κυριαρχικα μας δικαιωματα.

Μικη χαρα στο κουραγιο σου..Εισαι πολυ μεγαλος Ανθρωπος και Καλλιτεχνης.Προχωρα και εμεις μαζι σου..

Δεν ντρεπονται καθολου πλεον...

Μεχρι τελικης πτωσεως συνεχιζονται οι μυστικες διαβουλευσεις μεταξυ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τα ονοματα
των πρωην κυβερνητικων στελεχων που θ αναγραφουν τελικα στο πορισμα της εχομενης Πεμπτης για το σκανδαλο της Σιμενς.

Οπως καταλαβαινεται ολοι λοιπον δεν θα μπουν στην λιστα οσοι πρεπει να μπουν αλλα οσοι θελουν τα δυο κομματα και γι αυτο γινονται οι διαβουλευσεις.

Η τελεια ξεφτιλα ενος πολιτικου συστηματος που καταρεει.Η τελεια ξεφτιλα πολιτικων ΠΟΥ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ εγιναν οι μεγαλυτεροι ΚΟΠΡΙΤΕΣ και ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ της χωρας.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ο Γαλλος Φιλοσοφος ΖΑΚ ΡΑΝΣΙΕΡ στην Αθηνα..

Την Δευτερα 24/1/2011 θα μιλησει στην Αθηνα στο Παντειο Πανεπιστημιο ο Γαλλος φιλοσοφος Ζακ Ρανσιερ προσκεκλημενος των εκδοσεων Τοπιο.
Ο Γαλλος φιλοσοφος ηταν στενος συνεργατης του κυκλου του Λουι Αλτουσερ και του σεμιναριου <Να διαβασουμε το κεφαλαιο>>.Ειναι συγγραφεας πολλων βιβλιων στα οποια ασχολειται με ζητηματα της εννοιας του πολιτικου,αισθητικης,παιδαγωγικης και πολιτικης φιλοσοφιας.

Στα ελληνικα κυκλοφορουν δυο πολυ σημαντικα εργα του...<<Ο αδαης δασκαλος,πεντε μαθηματα πνευματικης χειραφετησης>>,1987,μεταφραση Δαφνη Μπουνανου,και <<Το μισος για τη Δημοκρατια>>,μεταφραση,Βικυ Ιακωβου.

<<το θεμα δεν ειναι να διακηρυσουμε αφηρημενα οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι,ειναι να υποθεσουμε την υπαρξη μιας ισης ικανοτητας,μιας ικανοτητας που δεν ειναι κτημα καμμιας καθορισμενης ομαδας,και να επιζητουμε να την επαληθευσουμε>>

Λαικη εξεγερση εδιωξε τον προεδρο της Τυνησιας!!

Η φωτια που αναψε στο κορμι του ενας νεαρος πτυχιουχος ανεργος πυρπολησε την Τυνησια και αναγκασε τον προεδρο της Μπεν Αλι να σηκωθει να φυγει απο την χωρα.Παραλληλα η φωτια που αναψε ο νεαρος τεινει να εξαπλωθει και στις γειτονικες χωρες απειλωντας οχι μονο τα αυταρχικα καθεστωτα των κρατων της Βορειας Αφρικης αλλα και τις σχεσεις που εχουν οι κυβερνησεις αυτες με την πολιτισμενη δυση.
Ο νεαρος Τυνησιος Μοχαμεντ Μπουαζιζι,πτυχιουχος και ανεργος επι τεσσερα χρονια,πωλουσε φρουτα και λαχανικα χωρις αδεια,στους δρομους της πολης του,και αυτοπυρποληθηκε οταν η αστυνομια του κατασχεσε το εμπορευμα.Στο νοσοκομειο,λιγες ωρες πριν πεθανει τον επισκεφθηκε ο(τοτε)προεδρος της
χωρας.
Απο την εξεγερση εκτος του οτι εκδιωχθηκε ο προεδρος της χωρας λεηλατηθηκαν σουπερ μαρκετ και σπιτια σε ακριβες συνοικιες της χωρας.Οι λεηλασιες ομως ηταν επιλεκτικες.Λεηλατηθηκαν τα σουπερ μαρκετ <<Καρφουρ> και <Κοντινεντ> οι ιδιοκτητες των οποιων ηταν φιλοι του προεδρου!! καθως και σπιτια που κατοικουσαν συγγενεις και φιλοι της ευπαρουσιαστης και δυναμικης συζυγου του.
Βεβαια οι κατοικοι των σπιτιων αυτων ειχαν φροντισει οχι μονο να εγκαταλειψουν τα σπιτια αλλα και την χωρα παιρνοντας μαζι την περιουσια τους που ειχαν αποκτησει απο το πλιατσικο τοσων χρονων στην εξουσια.

Φοβος στην αυλη του Μεγαρου Μαξιμου

Σημερα τα διοδια,αυριο τα εισιτηρια στις συγκοινωνιες.Σημερα οι κατοικοι της Κερατεας,αυριο εμεις.Απο παντου ξεπροβαλλουν νησιδες αντιστασης.Ενα,δυο,τρια πολλα γαλατικα χωρια που αντιδρουν εμπρακτα, πλεον,στις συνθηκες που προσπαθουν να μας επιβαλλουν τα συνεχως αναθεωρημενα μνημονια.
Η κυβερνητικη πολιτικη δεν γινεται αποδεκτη.Η συσσωρευση της δυσαρεσκειας εκφραζεται καθημερινα.Στις εθνικες οδους,στις συγκοινωνιες,στα νοσοκομεια οπου κοστολογουν 5 ευρω την ανθρωπινη αξιοπρεπεια και το δικαιωμα στην ζωη.Το μαξιμου ανησυχει.Και προσπαθει με <εκεχειριες>να κλεισει τις ρωγμες ανοιγοντας,ομως αλλες μεγαλυτερες.
Ηδη νοιωθουν την απομονωση τους απο τον κοσμο.Ακομα και την Ηρωδου Αττικου,οπου και το Μαξιμου,κλεινουν καθε βραδυ με μπαρες!Τι φοβουνται??Τους πολιτες που υποτιθεται οτι σωζουν??
Η σοβαροτητα των καταστασεων,ομως δεν αντιμετωπιζεται με χειρισμους και κινησεις επικοινωνιακου χαρακτηρα.

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Kατι πολυ σημαντικο ετοιμαζετε στην περιοχη της Δυτικης Αττικης

Ειχαμε αρκετες πληροφοριες οι οποιες επιβεβαιωθηκαν σημερα το μεσημερι σε συναντηση που ειχαμε
με σημαντικο πολιτικο προσωπο της περιοχης μας.
Το προσωπο αυτο ηταν και ειναι χρονια στο χωρο του ΠΑΣΟΚ.
Στις τελευταιες εκλογες κρατησε μια ουδετερη σταση παρ ολο οτι ηταν σε ολες τις συζητησεις.
Ειπωθηκαν αρκετα που δεν τα γνωριζαμε τα οποια μαλιστα ο ιδιος μεσω του blogg θα τα δημοσιευσει
στον κοσμο.
Αφορουν πολλους μεσα κι εξω απο το ΠΑΣΟΚ.Επιτελους να μαθει ο κοσμος εστω και αργουτσικα
πως καποιοι προσπαθουν να παρουν χρισματα..πως αντιδρουν οταν δεν τα παιρνουν..πως καποιοι που γυρισαν πολιτικους χωρους για να παρουν το χρισμα στο τελος εκαναν την παπια και συμμετειχαν σε συνδυασμο που και τι δεν ελεγαν επι τρια χρονια για τον αρχηγο τους.

Το προσωπο αυτο ειναι εναν ανθρωπος εντιμος--επιστημονας και ευρυτατα γνωστος και πανω απ ολα υπερανω υποψιας.

Ο ιδιος ηρθε να μας βρει διοτι του αρεσει η προσπαθεια που κανουμε.Παρων στην συζητηση αυτη ηταν και πρωην αντιδημαρχος απο τον χωρο της Νεας Δημοκρατιας ο οποιος καμμια σχεση δεν εχει πλεον με το κομμα της Νεας Δημοκρατιας.Μην κανετε κεφι οι φιλοι της ντορουλας η του καρατζαφερη που παει χερει χερι με τον γιωργακη.Ο ανθρωπος αυτος πλεον βρισκετε αλλου πλεον προς τ αριστερα...στην φυσικη του θεση δηλαδη ως ανθρωπος της μισθωτης εργασιας χωρις τασεις
χρονια τωρα να κανει λαμογιες.

Μαθαμε λοιπον οτι θα βγουν πολλα στην φορα που δεν θ αφορουν μονο Δημους αλλα και Νομαρχιες.
Μαθαμε για προσωπα που δεν εχουν απασχολησει ιδιαιτερα την κοινη γνωμη αντιθετα θα λεγαμε που
θ αναγκασθουν να παραιτηθουν οπως επισης υπαρχουν προσωπα που ειναι ετοιμα να παραιτηθουν απο τις επιλογες και συμπεριφορες καποιων.

Θα μπαινετε λοιπον στο blogg και θα μαθαινετε οσοι θελετε να μαθαινετε.

Ολοι οι ΒΛΑΚΕΣ εχουν απιστευτο ΘΡΑΣΟΣ...

Αφου εκανε τον κουφο για να αποφυγει την απαντηση και μετα τον χαζο λες και δεν ειναι στο τελος
βαλθηκε να τρελλανει ολο τον κοσμο με το θρασος του ν αποκαλεσει την Παπαρηγα ουτε λιγο ουτε πολυ
και φιλη των Τουρκων.
Πουλησε εθνικοφροσυνη ο Ππαπανδρεου...μαλιστα.Τι ν απαντησεις ομως σ εναν βλακα ειλικρινα που εχει ξεπουλησει την χωρα??

Τι ν απαντησεις σε εναν ψευτη κατα εξακολουθηση??

Εχουμε μπλεξει δυστυχως με τον μεγαλυτερο απατεωνα πολιτικο που υπαρχει και το δυστυχημα ειναι οτι ειναι απατεωνας λογω Βλακειας περισσοτερο.

Ειναι πολυ κακος ομως συνδυασμος χαρακτηριστικων αυτος για ενα προσωπο που κυβερνα την χωρα αυτη.
Ακομη χειροτερα ειναι που οσοι ειναι διπλα του αντι να τον πλακωσουν στις αναποδες κανουν τις παπιες για να μην χασουν τις καρεκλες τους.
Οπως π.χ. ο Λοβερδος και ο Σκανδαλιδης.Κριμα και στους δυο σας διοτι καποιοι πιστευαν οτι εισασταν αξιοπρεπεις και ξυπνιοι.Αλλα δυστυχως με οποιον δασκαλο θα κατσεις τα ιδια γραμματα θα μαθεις.

Πολυχωρος Τεχνης..

Αμεσα η Ελευσινα και η Μαγουλα πρεπει να εχει εναν τετοιο χωρο.Δεν μπορει να μην εχει κινηματογραφο ο Δημος Ελευσινος.Δεν ειναι δυνατον ο κοσμος να ειναι αναγκασμενος να πηγαινει Αθηνα για να δει ταινιες αλλα και να πληρωνει 10 και 12 ευρω για να δει μια ταινια.

Εκτος βεβαια εαν περιμενουμε και εδω τους πολυσινεμαδες...

Δημοτικο καφενειο Ελευσινος..

Το θυμουνται σιγουρα οι παλιοτεροι.Ενας πολυ ωραιος χωρος οπου ειδικα Ανοιξη και καλοκαιρι
μαζευομασταν και πιναμαμε τα ουζακια μας και περνουσαν ευχαριστα τα βραδυα μας διπλα στην παραλια.
Σημερα ειναι ενα κτισμα ερειπωμενο που φιλοξενει ποντικια και κατσαριδες.

Γιατι ομως??Ποιος εχει την ευθυνη αυτη?

Οι υπευθυνοι οφειλουν αμεσα να δωσουν μια λυση και ο χωρος αυτος ν αποκτησει αμεσα ζωη.

Προς ολους τους Δημαρχους της Δυτικης Αττικης

Σε μια εποχη πολυ δυσκολη για τους κατοικους της περιοχης παρατηρουμε μια στασιμοτητα που εντεινει
τα προβληματα.
Κινητοποιηθειτε αμεσα και ολοι μαζι και πιεστε Βιομηχανιες και Κυβερνηση ωστε να βρειτε τροπους-πορους να στηριχθει ο κοσμος.
Ειναι το μονο εργο για το οποιο θα κριθειτε κατα την διαρκεια της θητειας σας.
Κινητοποιηθειτε και εσεις ωστε αυτη η πολιτικη ν ανατραπει στην πραξη.
Αυτη την στιγμη τον κοσμο δεν τον ενδιαφερουν αν θα γινουν νεες πλατειες νεες παιδικες χαρες αλλα
να στηριχθει απο ανθρωπους που μπορουν και εχουν την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ εκει που πρεπει.
Τις σχεσεις που εχετε με τις βιομηχανιες αξιοποιειστε της προς το συμφερον των κατοικων της πολης.
Ολες οι βιομηχανιες εχουν καταστρεψει και συνεχιζουν την καταστροφη καθως επισης επιβαρυνουν το περιβαλλον καθημερινως μεσα στο οποιο ζουμε.
Ας αφησουν λοιπον τα παιχνιδακια με την κριση και ας στηριξουν τον κοσμο της περιοχης.Αυτο ομως πρεπει να τους επιβληθει αμεσα.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Πολλα τα προβληματα σε εναν Δημο της Δυτικης Αττικης..

Απο πολυ καλες πληροφοριες που εχουμε εχουν ανακυψει πολλα προβληματα σε καινουργιο πλεον δημο
 της Δυτικης Αττικης.
Οπως ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε πολλοι υπαλληλοι του ειναι ιδιαιτερα δυσαρεστημενοι τα δε κενα του Δημου μεγαλα που γινονται ακομη μεγαλυτερα απο την απροθυμια των υπαλληλων.

Υπαρχουν ομως και εντονες δυσαρεσκειες μεταξυ των δημοτικων συμβουλων που καποιοι κατηγορουν καποιους για παραγοντισμο.

Ο Δημαρχος πιστευουμε οτι τα γνωριζει ολα αυτα αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολο να κανει ο ανθρωπος κατι αυτη την στιγμη.

Αλλωστε τι μπορει να κανει οταν οι φιλοδοξιες καποιων ξεπερνουν το μετρο του λογικου?

Πολλες ομως ειναι και οι δυσαρεσκειες που πλεον εκφραζονται πολυ ανοιχτα και απο ατομα που
δεν βγηκαν διοτι δεν πριμοδοτηθηκαν οπως τους ειχε υποσχεθει εν αγνοια μαλιστα του Δημαρχου.
Επειδη η αληθεια πρεπει να λεγετε ο Δημαρχος οταν συμπληρωνε ψηφοδελτιο σε κανεναν δεν εταζε
ουτε θεση ουτε πριμοδοτηση.

Πολυ συντομα θα επανελθουμε στο θεμα αυτο επειδη το θεωρουμε πολυ σοβαρο διοτι τετοιου ειδους συμπεριφορες  δεν ειναι οτι καλυτερο για την ομαλη λειτουργια ενος Δημου.

Όταν κοιτάζουν τον … Γκλέτσο και χάνουν το δάσος της διαπλοκής




Να μου το θυμηθείτε. Το μπαϊράκι που σήκωσε ο Αθανάσιος Διάκος… Γκλέτσος και διάφοροι … νταήδες θα πριμοδοτήσει τις κοινοπραξίες που φτιάχνουν τους δρόμους και την κυβέρνηση. Αθελά τους πιθανότατα αλλά καλό θα κάνουν στους νταβατζήδες οι εικόνες με τον Απόστολο σε έξαλλη κατάσταση να δίνει σόου και να ανεβαίνει στις μπουλντόζες.
Είπαμε ότι το πρόβλημα ήταν ότι έληξαν οι κάρτες ελεύθερης διέλευσης και οι κάτοικοι δικαίως διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν μπορούν να πληρώνουν συνεχώς διόδια. Λοιπόν, ο κ.Γκλέτσος κατάφερε να… κερδίσει 1.000 κάρτες τις οποίες δεν της πληρώνει ο κ.Μπόμπολας αλλά όλοι εμείς μέσω του κράτους. Θα διεκδικήσει 7.000 κάρτες, πάλι εμείς θα τις πληρώσουμε και το ίδιο θα γίνει αν και άλλοι τον μιμηθούν.
Από την άλλη, το άλλο πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχαν παράδρομοι για τους ντόπιους. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι ίδιοι που διαμαρτύρονταν με τον εγχώριο … Τσε Γκεβάρα αρχηγό είχαν απαιτήσει τεράστια ποσά από την εταιρεία για απαλλοτριώσεις. Έτσι, ύστερα απ’ ότι έγινε θα πάει ο κατασκευαστής και θα πει: Θέλετε δρόμο να μην πληρώνετε; Πάρτε όσα σας δίνουμε και αφήστε μας να φτιάξουμε δρόμο. Και κερατάδες και δαρμένοι λοιπόν οι κάτοικοι για χάρη του Απ. Γκλέτσου.
Άσε δε, όπως γράφαμε και πάλι, ότι το κίνημα του «Δεν Πληρώνω» γελοιοποιείται και απαξιώνεται με καμώματα τύπου Στυλίδας.
Το είπαμε και το ξαναλέμε. Το ζήτημα είναι οι συμβάσεις που υπεγράφησαν από τον Σουφλιά και παλιότερα τη Βάσω, τον Λαλιώτη κ.λπ. Αν αυτές δεν αλλάξουν προς όφελος του πολίτη οι εργολάβοι θα συνεχίσουν να κάνουν πάρτι. Και το λέμε αυτό διότι έρχονται κι άλλα μεγάλα έργα με Συμβάσεις Παραχώρησης, όπως επεκτάσεις Αττικής οδού, διαχείριση σκουπιδιών, Ελληνικό, Καστέλι κ.λπ. Εκεί να δείτε φαγοπότι.
Κι όλοι εμείς θα κοιτάμε τον …Κολλοσό Γκλέτσο και θα έχουμε χάσει το δάσος.
Και να πούμε και κάτι τελευταίο. Θέλουν δεν θέλουν μερικοί, ο κόσμος θα βγει στους δρόμους, αργά, ή γρήγορα. Το θέμα είναι πως θα βγει. Με δήθεν «επαναστατικές» κινήσεις τραβηγμένες απο τα μαλλιά, ή με σχέδιο, προοπτική και διάταξη μάχης;
Και επειδή ορισμένοι φίλοι σχολιαστές μας την βγήκαν πολύ απο τα αριστερά θα θυμήσουμε ότι «η ειρωνεία και η υπομονή είναι οι κύριες αρετές του επαναστάτη» (Λένιν), ενώ «η ανυπομονησία είναι η κύρια πηγή του οπορτουνισμού» (Tρότσκι).


Ο Αη Τσουκάτος ο μαρκοφόρος και ο Αη Αλογοσκούφης ο εν αγνοία


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Μια απαντηση στους μεταναστοφαγους..

Ξαφνικα ολοι τα εχουν βαλει με τους μεταναστες.Θεωρω ομως οτι οφειλουμε πριν λεμε οτιδηποτε να ειμαστε δικαιοι.Εγω απλα θα πω καποια πραγματακια σημαντικα
που οφειλουμε ολοι πριν γινουμε ανθρωποφαγοι να τα λαβουμε σοβαρα υπ οψη μας.
1.Για να γινουν οι Ολυμπιακοι Αγωνες που ολοι πανηγυριζαμε με σημαιουλες ηρθαν
καραβιες μεταναστων στην χωρα μας με δικες μας πρωτοβουλιες.
2.Σε στιγμες ευημεριας ας μην ξεχναμε ολοι ειχαμε εναν μεταναστη σπιτι--στο μαγαζι--στις δουλειες μας.Την σκαλα θελαμε να μεταφερουμε μεταναστη φερναμε.
Τα σπιτια ολα ειχαν μια γυναικα τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα.
3.Ελληνοπουλο εαν εψαχνες να βρεις για δουλειες σε οικοδομη--μαγαζια--χωραφια εννοειτε οτι δεν ευρισκες διοτι ολα πλεον σπουδαζουν.

Αυτα ειναι γνωστα σε ολους και ολες..

Αλλα για την σημερινη κατασταση αλλοι ειναι οι υπευθυνοι.Οι υπευθυνοι ειναι αυτοι που ο ελληνικος λαος με την ψηφο τους τους εδινε το δικαιωμα ν ασελγουν πανω του.
Ας καθαρισουμε λοιπον το ψαρι απο την κεφαλη που βρωμοκοπαει και ας μην μετατοπιζουμε τις ευθυνες τις προσωπικες μας αλλου.

Αφου διωκουμε και τους μεταναστες αυτο που μας μενει μετα ειναι να ρουφιανευει ο ενας τον αλλον για μια καλυτερη θεση.Με τα μυαλα που κουβαλαμε θα δουμε και αυτο το εργο που εχει αλλωστε ξαναπαιχτει.

(ΔΕΝ) ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Γράφει ο Σεραφείμ Κοτρώτσος
(από τις : apokalypseis.gr
Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη δημόσια συζήτηση με αφορμή την (ιστορική πλέον) ρήση του Θόδωρου Πάγκαλου «όλοι μαζί τα φάγαμε», η οποία διατυπώθηκε από τον αντιπρόεδρο ως ερμηνεία της σταδιακής κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας από την... 
μεταπολίτευση και εντεύθεν. Ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος επιχειρηματολόγησε (με άρθρο του στο πρωτοχρονιάτικο Βήμα) υπέρ της άποψης ότι δεν μπορεί κανείς να εξομοιώνει «τον φοροφυγά των 10 εκατομμυρίων με τον φτωχοδιάβολο που κατέφερε να διορίσει τον ανηψιό του ως κλητήρα», ο δε (καλός) συνάδελφος Σταύρος Θεοδωράκης του απάντησε (από το Protagon) ότι «τα εγκλήματα έγιναν με την ανοχή, αν όχι με την ενθάρρυνση αρκετών εξ' ημών». Δηλώνω εξ΄ αρχής πως συμφωνώ με τον Τατσόπουλο και διαφωνώ με τον Θεοδωράκη. Όχι γιατί ο πρώτος έχει εξ ορισμού δίκιο και ο δεύτερος σε όλα άδικο, αλλά διότι νοιώθω πως οφείλουμε να τοποθετηθούμε έναντι της προσπάθειας που καταβάλλουν αρκετοί –και όχι μόνο ο Πάγκαλος- από το πολιτικό σύστημα να δημιουργήσουν ένα πλέγμα συνενοχής για να επιμερίσουν τις ευθύνες. Ή ακριβέστερα –γιατί πιθανότατα αυτό σκέπτονται- να ενοχοποιήσουν εκείνα τα στρώματα της κοινωνίας που απαξιώνουν τα πολιτικά κόμματα (κυρίως αυτά που μοιράστηκαν την εξουσία τα τελευταία 36 χρόνια), όπως αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Διότι εάν είμαστε όλοι συνένοχοι για το φαγοπότι «ποιοί είναι αυτοί που θα αφαιρέσουν το δικαίωμα των άλλων να συνεχίσουν να κυβερνούν;».
Αλλως πως, εάν δεν υπάρχουν ...αναμάρτητοι, ποιος θα τολμήσει να εκσφενδονίσει την πέτρα;

Έτσι, όσοι ομονοούν με τον Τατσόπουλο θεωρούνται, εσχάτως, λαϊκιστές.

Ότι, δηλαδή, θωπεύουν το «κοινό αίσθημα», απομειώνουν τις διαστάσεις και «κανακεύουν» τους ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος –κατά την Παγκάλειο ρήση οι πολίτες είναι οι ηθικοί αυτουργοί αφού περίπου ανάγκασαν τους πολιτικούς να διορίζουν αφειδώς στο Δημόσιο.

Κι όσοι συμφωνούν με τον Θεοδωράκη βαφτίζονται αντικειμενικοί και ρεαλιστές.

Αφού, όπως «it takes two to tango», έτσι και για την χρεοκοπία χρειάζονται δύο, πολιτικό σύστημα και πολίτες. Ακούω, μάλιστα, αρκετούς, τελευταία, να επισημαίνουν ότι οι ψηφοφόροι εξέθρεψαν το φαινόμενο της πολιτικής διαφθοράς και της αναξιοκρατίας αφού επιβράβευαν –δια της ψήφου τους- εκείνους τους πολιτικούς που πλούτιζαν ή που διόριζαν τα «δικά τους παιδιά».

Τερατώδης υποκρισία.

Καμία κουβέντα για τα εκλογικά συστήματα που οδηγούσαν σε αναγκαστική επιλογή (διακυβέρνησης) μεταξύ πράσινων και γαλάζιων.

Καμιά κουβέντα για την χειραγώγηση των (κρατικοδίαιτων) media και των οσφυοκαμπτών του Τύπου που από το «ή Καραμανλής ή τανκς» επανέλαβαν πολλές φορές και σε διάφορες παραλλαγές το ίδιο δίλημμα από τότε μέχρι τις μέρες μας.

Καμιά κουβέντα για την παιδαγωγική πλευρά της Πολιτικής που θα έπρεπε, ακόμα κι όταν της ζητούσαν ρουσφέτια, να έχει το σθένος να εξηγήσει τι είναι καλό και τι είναι κακό.

Καμιά κουβέντα για το εκπαιδευτικό σύστημα της ήσσονος προσπάθειας που παρήγαγε «χαβαλέδες» και διαμόρφωσε γονείς με μοναδική επιδίωξη να βολευτεί ο γιός ή η θυγατέρα στο Δημόσιο.

Καμιά κουβέντα για τους (άξιους) συναδέλφους που βολεύτηκαν στην κρατική ΕΡΤ, τα γραφεία Τύπου, τις Γενικές Γραμματείες, τις τρεις, τέσσερις, πέντε δουλειές, για να μπορούν αφ΄ υψηλού και εκ του ασφαλούς να χειραγωγούν υπέρ των πολιτικών αφεντικών τους.

Καμιά κουβέντα και καμιά σύγκριση με όσα συμβαίνουν αλλαχού.

Όμως, είμαστε μικρή χώρα και όλοι γνωριζόμαστε. Κι όπως λέει ο λαός «κακό χωριό τα λίγα σπίτια».

Ακούω, δε, και κάποια ...εξειδικευμένα επιχειρήματα.

Δεν φταίνε οι αγρότες, λένε ορισμένοι, για το «πανηγύρι» με τις κοινοτικές επιδοτήσεις που κατέληγαν σε καινούρια Μιτσουμπίσι και σε «ολονυχτίες» στα σκυλάδικα της εθνικής οδού;

Φταίνε. Μήπως, όμως, πρέπει να πούμε πως τις συμφωνίες με όλους τους υπουργούς Γεωργίας, από τη δεκαετία του '80 μέχρι πρόσφατα, τις έκαναν πασόκοι και νεοδημοκράτες αγροτοσυνδικαλιστές, αφού προηγουμένως είχε εδραιωθεί η αντίληψη της «αρπαχτής» και της «ελληνικής μαγκιάς» απέναντι στους κουτόφραγκους; Έψαξε ποτέ κανείς να βρει τι χρώμα είχαν τα ψηφοδέλτια που έπεφταν στις κάλπες της Καρδίτσας, της Λάρισας, της Χαλκιδικής, της Αιτωλοακαρνανίας;

Δεν φταίνε, λένε κάποιοι άλλοι, οι ψηφοφόροι που ανέχτηκαν την κούρσα των εξοπλισμών η οποία βύθιζε αργά αλλά σταθερά την ελληνική οικονομία; Φταίνε. Αλλά, ας μας πούνε οι ειδήμονες, πως μπορεί κανείς να αντισταθεί στο να αγοραστούν καμιά σαρανταριά επιπλέον F-16, όταν σύμπαν το μιντιακό στερέωμα καλλιεργούσε τον φόβο του επόμενου θερμού επεισοδίου και της ανασφαλούς Ελλάδας που χρειάζεται την υποστήριξη του αμερικανού φίλου;

Δεν φταίνε, συνεχίζουν, οι πολίτες για τα φακελάκια στα δημόσια νοσοκομεία. Φταίνε, θα ομολογήσω. Μήπως, όμως, πρέπει να βρεθεί κάποιος (εξ αυτών που σπεύδουν σε ιδιωτικά νοσοκομεία ακόμα και για ένα απλό συνάχι...) να μας πει τι ακριβώς θα έκανε εάν αργοπέθαινε το παιδί του και το είχε καθηλωμένο στο ράντζο κάποιου νοσοκομειακού διαδρόμου; Κι όταν, πάλι, οι πράσινοι ή οι γαλάζιοι ιατροσυνδικαλιστές είχαν φροντίσει να μοιράζουν τις δουλειές μεταξύ νοσοκομείων και ιδιωτικών ιατρείων, ή όταν μοίραζαν τους βηματοδότους σαν να ήταν ζαχαρωτά.

Για να τελειώνουμε. Ο Τατσόπουλος έχει δίκιο. Απλά και σταράτα.

Το ξέρει καλά, για παράδειγμα, ο Πεπονής που έφτιαξε ένα σύστημα αξιοκρατικότερων προσλήψεων στο Δημόσιο και οι διάδοχοί του βρήκαν, αμέσως, τα παραθυράκια που απαιτούσε η διαιώνιση του πελατειακού συστήματος.

Εν κατακλείδι, υπάρχουν εγκλήματα εξ αμελείας και εκ προθέσεως.

Με διαφορετικές ποινές για το καθένα. Και δεν μπορεί αυτός που βλέπει τον άλλο να κλέβει να εξομοιώνεται με τον κλέφτη. Ιδιαίτερα όταν επί πολλά χρόνια του κάνουν πλύση εγκεφάλου πως η κλεψιά δεν είναι πάντα κλεψιά αλλά μπορεί να είναι και ...μαγκιά.

Δημος Μανδρας--Ειδυλλιων..

Σε προηγουμενη αναρτηση διαβασατε ολοι τον ορισμο των νεων Αντιδημαρχων.Εμεις ευχομαστε στους νεους Αντιδημαρχους αλλα και στον Δημαρχο των Γιωργο τον Δρικο καλη δυναμη και πολλα κουραγια
ωστε το εργο του ναναι σημαντικο για τους κατοικους ολης της Δυτικης Αττικης.

Το σημαντικο εργο θα το προβαλλουμε παντα αλλα και κριτικα παντα καλοπροαιρετα θα λεμε τις αποψεις μας.

Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό Αντιδημάρχων---Δημος Μανδρας-Ειδυλλιων


Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό Αντιδημάρχων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων του (άρθρο 59)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        
…………………………………………..
Ο Δήμαρχος Μάνδρας - Ειδυλλίας
αφού έλαβε υπόψη
  • τα άρθρα 59 και 282 παρ 16 του Ν.3852/10
  • Τα επίσημα πληθυσμιακά δεδομένα της τελευταίας απογραφής έτους 2001 της Ε.Σ.Υ.Ε. για τους Δήμους Μάνδρας, Βιλίων, Ερυθρών και της κοινότητας Οινόης, σύμφωνα με τα οποία ο πληθυσμός του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας ανέρχεται στους ………. κατοίκους.
  • Το γεγονός ότι ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας έχει τέσσερις (4) Δημοτικές Ενότητες.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
1. Ορίζει τους Αντιδημάρχους του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, με θητεία δύο ετών, (Σημ. δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δυόμισι ετών. Σύμφωνα με την παρ 16 του άρθρου 282 του ν. 3852/10 ειδικά κατά την δημοτική περίοδο 2011- 2014 δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δύο ετών και η δεύτερη θητεία διετία λήγει στις 31 Αυγούστου 2014), εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, δηλαδή για τα έτη 2011- 2012, μεταβιβάζοντας σε αυτούς συγκεκριμένες αρμοδιότητες του, όπως παρακάτω:


Α.            Ορίζει Αντιδήμαρχο Οικονομικής Ανάπτυξης τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Γραματικό Μελέτιο και του μεταβιβάζει
α. καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες:
α) Οικονομικής Ανάπτυξης και ιδίως:
- την εποπτεία των θεμάτων οικονομικής ανάπτυξης
- την εποπτεία των θεμάτων του πρωτογενούς τομέα (Αγροτικής
Ανάπτυξης, Κτηνοτροφίας, Αλιείας)
- την εποπτεία των θεμάτων προβολής και Τουρισμού
Για τις ανωτέρω αρμοδιότητες εξουσιοδοτείται για τη χορήγηση και υπογραφή αδειών, πιστοποιητικών, την έκδοση αποφάσεων, καθώς και την ευθύνη λειτουργίας και εποπτείας των αρμόδιων φορέων και την ευθύνη λειτουργίας των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου.

Β.            Ορίζει Αντιδήμαρχο Καθαριότητας τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Αδάμ Μελέτιο και του μεταβιβάζει
α. καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες:
α) Την εποπτεία και ευθύνη της Καθαριότητας και ιδίως:
- Την ευθύνη της καθαριότητας όλων των κοινόχρηστων χώρων της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου, της αποκομιδής  και διαχείρισης των αποβλήτων,
- Την εποπτεία και ευθύνη των κοιμητηρίων
- Τις δράσεις για τα αδέσποτα ζώα
- Την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων

Για τις ανωτέρω αρμοδιότητες εξουσιοδοτείται για τη χορήγηση και υπογραφή αδειών, πιστοποιητικών, την έκδοση αποφάσεων, καθώς και την ευθύνη λειτουργίας και εποπτείας των αρμόδιων φορέων και την ευθύνη λειτουργίας των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου.

Γ.            Ορίζει Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού, Επενδύσεων και Υποδομών τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Κολοβέντζο Παναγιώτη και του μεταβιβάζει τις παρακάτω καθ’ ύλην αρμοδιότητες:
α)Τεχνικών Έργων και ιδίως την εποπτεία και ευθύνη των Τεχνικών Υπηρεσιών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου, των Τεχνικών Έργων, Τεχνικής και Γραμματειακής Υποστήριξης - Τεχνικό Αρχείο, Προγραμματισμού, Μελετών και Επίβλεψης Έργων, Εκτέλεσης Έργων Οδοποιίας, Εκτέλεσης Κτιριακών Έργων, Εκτέλεσης Έργων Υπαίθριων Χώρων, Εκτέλεσης Έργων Ηλεκτροφωτισμού, Δικτύων, τεχνικών Συνεργείων, Προγραμματισμού και Οργάνωσης Μελετών - Επίβλεψης έργων.

β) Την ευθύνη της Συντήρησης και Επισκευής Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, και Διαχείρισης Υλικών, Καυσίμων, ανταλλακτικών μηχανολογικού εξοπλισμού.

γ) Των τεχνικών έργων και μελετών που αφορούν την ύδρευση- αποχέτευση, τη συντήρηση και διαχείριση των συστημάτων ύδρευσης και άρδευσης, των αντλιοστασίων, της συντήρησης και διαχείρισης της  αποχέτευσης και των βιολογικών καθαρισμών, των αντιπλημμυρικών και  εγγειοβελτιωτικών έργων.

δ) Την εποπτεία και ευθύνη του Πολεοδομικού Σχεδιασμού και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα των αρμοδιοτήτων πολεοδομίας, χωροταξίας και χρήσεων γης, Πολεοδομικών Μελετών, Τοπογραφικών Εφαρμογών, Οικοδομικών Αδειών και ελέγχου, Αυθαιρέτων, Τεχνικού Αρχείου - Γραμματείας.
ε) την εποπτεία και την ευθύνη θεμάτων Περιβάλλοντος & Πρασίνου  
- την επίβλεψη μελετών και έργων προστασίας Περιβάλλοντος, Πρασίνου
- το συντονισμό και την επίβλεψη του έργου της πολιτικής προστασίας
- την εποπτεία του τομέα Ανάπτυξης, Οικολογίας, Ενέργειας και εναλλακτικών μορφών ενέργειας, έρευνας  και τεχνολογίας.
- Την ευθύνη των Δασών, δημοτικών και κοινοτικών καλλιεργητικών εκτάσεων και  βοσκοτόπων, προστασία και διαχείριση των υδάτινων πόρων,

στ) Την εποπτεία και ευθύνη των αρμοδιοτήτων της Δημοτικής Αστυνομίας, Κυκλοφορίας - Στάθμευσης Οχημάτων, τη Δημοτική- αστική συγκοινωνία, τους χώρους  στάθμευσης, τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, τον καθορισμό πεζοδρόμων, μονοδρομήσεων και κατευθύνσεων της  κυκλοφορίας, τον έλεγχο της στάθμευσης των αυτοκινήτων και γενικότερα τη λήψη μέτρων για την αποφυγή δυσμενών επιδράσεων στην ασφάλεια της  κυκλοφορίας, τις αρμοδιότητες στον τομέα των μεταφορών.

Για τις ανωτέρω αρμοδιότητες εξουσιοδοτείται για τη χορήγηση και υπογραφή αδειών, πιστοποιητικών, την έκδοση αποφάσεων καθώς και την ευθύνη λειτουργίας των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου.


Δ. Ορίζει Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Πλούμπη Κωνσταντίνο και του μεταβιβάζει
α. καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες:
α) Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και ιδίως:
- την υποστήριξη και  κοινωνική φροντίδα της βρεφικής και παιδικής ηλικίας και της τρίτης ηλικίας, την εφαρμογή κοινωνικών προγραμμάτων, την υποστήριξη και φροντίδα ευπαθών κοινωνικών ομάδων, την πρόνοια απόρων και αστέγων, τις δράσεις εθελοντισμού και τοπικών δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης, την απασχόληση.
- την εποπτεία και ευθύνη γενικότερα των αρμοδιοτήτων της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης που προβλέπονται στο άρθρο 75 του ν. 3463/06 περίπτωση ε΄ του ΚΔΚ και ιδίως τη χορήγηση και υπογραφή αδειών, την έκδοση αποφάσεων, πιστοποιητικών, επιδομάτων, την επιβολή προστίμων, την ευθύνη λειτουργίας και εποπτείας των φορέων και της κείμενης νομοθεσίας της περίπτωσης αυτής και την ευθύνη λειτουργίας των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου.
β) Παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας και ιδίως:
- τις αρμοδιότητες της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού στον οποίο περιλαμβάνεται, ιδίως τα οριζόμενα στο άρθρο 75 περίπτωση στ΄ του ν. 3463/06 και τη χορήγηση και υπογραφή αδειών, πιστοποιητικών, την έκδοση αποφάσεων, την επιβολή κυρώσεων, την ευθύνη λειτουργίας και εποπτείας των αρμόδιων φορέων και την ευθύνη λειτουργίας των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου.
- τη Συμβουλευτική Αγωγή και Δράσεις Νεολαίας, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων, των θεμάτων Νεολαίας, το Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας, τη χορήγηση της χρήσης – διάθεσης των αιθουσών και χώρων του Δήμου για Πολιτιστικές και Κοινωνικές εκδηλώσεις.

Για τις ανωτέρω αρμοδιότητες εξουσιοδοτείται για τη χορήγηση και υπογραφή αδειών, πιστοποιητικών, την έκδοση αποφάσεων καθώς και την ευθύνη λειτουργίας των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου.
Ε. Ορίζει Αντιδήμαρχο Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Τώρο Αθανάσιο και του μεταβιβάζει
α. καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες:
1. Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας
- την τέλεση γάμων
- την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των Πολιτών
- τη λειτουργία των ΚΕΠ,
- τη διαφάνεια και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση,
- τη λειτουργία του προγράμματος Διαύγεια
- τη λειτουργία των υπηρεσιών Αλλοδαπών και μεταναστών
Για τις ανωτέρω αρμοδιότητες εξουσιοδοτείται για τη χορήγηση και υπογραφή αδειών, πιστοποιητικών, την έκδοση αποφάσεων καθώς και την ευθύνη λειτουργίας των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου.

2. Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου. Η ανάκληση αντιδημάρχου πριν τη λήξη της θητείας του είναι δυνατή με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου.
3. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο Δήμαρχος.
4. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. κ. Κολοβέντζος Παναγιώτης, που αναπληρώνει το Δήμαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο Πλούμπη Κωνσταντίνο.
5. Η παρούσα απόφαση να δημοσιευτεί σε μία τουλάχιστον ημερήσια εφημερίδα του νομού Και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δρίκος Ι. Γεώργιος

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Papandreou psaxnei xrimata

Η κυβέρνηση στο Master chef.

Ακουστε τον ψευταρο...τον παπατζη..

ANTI - GREEK ΜΜΕ (Μέσα Μαζ. Ενημέρωσης) 2010

Once upon a time Elefsina...

ΚΑΤΟΧΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ 21-3-2010

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Έντονη ενόχληση στο Μαξίμου για τον κ. Πάγκαλο





Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα κάνει λόγο για ρεβεγιόν που έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με την οικογένειά του σε σουίτα του ξενοδοχείου King George στο Σύνταγμα. Η συγκεκριμένη σουίτα με όλες τις ανέσεις και τις παροχές αγγίζει τα 5.500 ευρώ τη βραδιά, οπότε μαζί τα έφαγαν και τα ήπιαν ο κ. Πάγκαλος και η κ. Χριστοφάκη με τα παιδιά τους. Οπότε, όταν ο κ. Πάγκαλος έλεγε «μαζί τα φάγαμε» μάλλον καταλάβαμε λάθος. Άλλους εννοούσε.
Και καλά, ας πούμε ότι σε τέτοιες εποχές η χλιδή των πολιτικών θα έπρεπε να είναι πιο περιορισμένη. Ακόμη κι αν έχουν τα εισοδήματα να καλύψουν μια τέτοια ενέργεια, πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί όταν κόβουν από μισθωτούς και συνταξιούχους, κι όταν π.χ. ένας γέρος που παίρνει σύνταξη 350 ευρώ από τον ΟΓΑ θα δει τα 5.500 ευρώ σε 1,5 χρόνο.
Αν αληθεύει, όμως, ότι τα τιμολόγια πληρώθηκαν από την οικογένεια Δασκαλαντωνάκη, η οποία έχει και κάποιες οικονομικές διαφορές με το δημόσιο, τότε η υπόθεση σοβαρεύει.
Οι πληροφορίες, πάντως, που έχουμε από το κυβερνητικό στρατόπεδο είναι ότι υπάρχει έντονη ενόχληση για τον κ. Πάγκαλο ο οποίος εκθέτει την κυβέρνηση για ακόμη μια φορά. Κάποιοι, μάλιστα, δεν απέκλειαν το γεγονός να δόθηκε η πληροφορία από κάποιον που θα ήθελε να οδηγήσει τον κ. αντιπρόεδρο στην έξοδο «αναίμακτα». Με ενδιαφέρον αναμένεται πλέον η αντίδραση της κυβέρνησης, αν δηλαδή θα τον καλύψει ο κ. Παπανδρέου μέχρι να τον «φάει», ή αν θα «φαγωθεί» άμεσα.

Όλα θα κριθούν από Δευτέρα

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η ελληνική οικονομία και η ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη θα είναι από τα πιο κρίσιμα 48ωρα των τελευταίων μηνών. Με τα spreads να βρίσκονται στα ύψη, την οικονομία να μη δείχνει σημάδια ανάκαμψης και το κλίμα στην Ευρώπη να είναι βαρύ, τα πάντα μοιάζουν βουνό για την Ελλάδα.
Τη Δευτέρα δεν αποκλείεται η Κομισιόν να δώσει το στίγμα της για την επιμήκυνση αποπληρωμής του δανείου που σήμερα φαντάζει ως η μοναδική λύση για να ηρεμήσουν οι αγορές. Ουσιαστικά σε τρεις ημέρες θα αποφασιστεί αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε να συζητηθεί το θέμα στο Γιουργκρούπ στις 17 Ιανουαρίου. Αν πάρει το πράσινο φως τότε σε μία εβδομάδα περίπου θα φανεί με ποιους όρους και προϋποθέσεις η Ελλάδα πάει σε επιμήκυνση. Ποιο θα είναι το επιτόκιο, πόσο θα παραταθεί οι χρόνος αποπληρωμής κι αν αυτό θα αφορά το σύνολο των 110 δις ή μέρος του ποσού αυτού. Φυσικά θα διαφανεί κι αν η Ελλάδα θα πάει σε νέο δάνειο, όταν από το 2013 αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να αντέξει τόσο μεγάλα τοκοχρεολύσια.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η στάση της Γερμανίας η οποία αρνείται οποιαδήποτε διευκόλυνση προβληματικής χώρας καθώς σε δύο μήνες έχει κρίσιμες εκλογές που θα κρίνουν ο μέλλον της Μέρκελ.
Από την άλλη, κρίσιμο τεστ για την Ελλάδα είναι η έξοδος στις αγορές για την άντληση ποσού 1,5 δις ευρώ με επιτόκια 26 εβδομάδων
Η κυβέρνηση εμφανίζεται ευχαριστημένη αν η έκδοση πάει με επιτόκιο κάτω από 5% με το οποίο έχει δανειστεί η Ελλάδα από την τρόικα. Οι αγορές θα δείξουν αν συμμερίζονται τους πόθους της κυβέρνησης. Παράλληλα, η χώρα αναμένεται να βγει για χρήματα με έκδοση τριμηνιαίων και εξαμηνιαίων εντόκων γραμματίων και το ποσό που  θα μπορεί να ξεπεράσει τα 4 δις ευρώ. Θα έχει ενδιαφέρον αν και πώς θα καλυφθούν οι εκδόσεις και πόσο οι αγορές θα μας χορέψουν στο ταψί. Άλλωστε, με τα spreads κοντά στο 1.000, τα CDS πάνω από το όριο αυτό, την Πορτογαλία να δανείζεται πανάκριβα και να είναι έτοιμη για μηχανισμό στήριξης και την Ισπανία να ακολουθεί, δύσκολα θα είναι τα πράγματα για την Ελλάδα.
Γι’ αυτό και τα κρίσιμα αυτά τεστ θα κρίνουν κατά πολύ αν η χώρα θα πάει σύντομα σε ελεγχόμενη χρεοκοπία ή θα αναβάλλει τις εξελίξεις για αργότερα περιμένοντας ένα θαύμα που ακούει στο όνομα ευρω-ομόλογο

                                                                                                                        www.antinews.gr

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση


Λίγο πριν ανακοινωθούν τα μέτρα – σοκ για τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα να μας το θυμηθείτε: Τα ψωμιά της κυβέρνησης είναι λίγα. Η κοινωνία δεν αντέχει τέτοιον εργασιακό Μεσαίωνα. Δεν αντέχει την εσωτερική υποτίμηση, δηλαδή την απίστευτη μείωση των μισθών των εργαζομένων, την ίδια ώρα που τα προϊόντα και οι υπηρεσίες παραμένουν στα ίδια επίπεδα.
Η τραγική φιγούρα της Λούκας Κατσέλη έξω από τη Βουλή είναι ενδεικτική του τι αποφάσισε η κυβέρνηση. Με δικαιολογίες και νέα ψέμματα δεν μπορεί να σταθεί μια τέτοια ανάλγητη κυβέρνηση.
Όταν θα έρθει η ώρα του λογαριασμού για τον κόσμο, όταν δηλαδή θα καλέσει ο επιχειρηματίας κάθε εργαζόμενο για να του κόψει το μισθό κατά 200-300-400 ευρώ και την ίδια στιγμή ο εργαζόμενος δεν θα έχει να μεγαλώσει τα παιδιά του, να πληρώσει τα σχολεία του, να πληρώσει τα δάνειά του, τότε θα δει ο κ. Παπανδρέου και την άλλη πλευρά της κοινωνίας.
Ας ρίξει μια ματιά τι γίνεται στο Λονδίνο αυτή τη στιγμή όπου τα αγγλάκια τα κάνουν γυαλιά καρφιά μόνο και μόνο για τις αυξήσεις στα δίδακτρα.
Φανταστείτε τι έχει να γίνει στην Ελλάδα όταν θα μετατραπεί σε… Ζιμπάμπουε.
Θυμηθείτε αυτά που σας γράφαμε πριν μερικές εβδομάδες. Θα παίζει ο κόσμος βελάκια με τον Γ. Παπακωνσταντίνου, τον Λοβέρδο, την Κατσέλη, τον Πάγκαλο, Μόνο που δε θα έχει απλά τις φωτογραφίες τους. Θα ζητά και τα κεφάλια τους.
Αλλά το θέμα δεν είναι να πέσει αυτή η άθλια κυβέρνηση. Αλλωστε, μόλις σήμερα έγινε το πρώτο βήμα με την ΠΑΣΚΕ του ΟΣΕ να αποχωρεί από το κόμμα καταγγέλλοντάς το. Το θέμα είναι να διαλυθεί αυτή η απίστευτη νοοτροπία των πολιτικών που κάνουν συμφωνίες με τους επιχειρηματίες για να προσφέρουν έναν εργασιακό Μεσαίωνα.
Έτσι, η πτώση της κυβέρνησης είναι μάλλον το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Θα γίνει σύντομα. Το ζήτημα είναι πώς θα γίνει:

                                                                                                                    www.antinews.gr